Hovis och ett stökigt hus

Jag vaknade tidigt i morse av att Millie spydde upp något hårbolls-aktigt brevid våran säng. Underbart sätt att vakna på. Kände mej lite halvdassig med halsont och nästäppa. Så fort jag känner så här så brukar jag snabbt göra som Barney Stinson i How I Met Your Mother:

b3

Funkar nästan varje gång.

Idag kommer hovslagaren till ponnyerna. Ska prova lura i Poppe lite Domosedan innan så det inte sker en massaker på stallgången (han hatar alla former av hovvård och blir extremt våldsam när man försöker hålla fast honom) Det är i alla fall bra att det fortfarande är varmt ute så vi kan hålla till i stallet. Vi har ju kallstall så är det 20 minus ute, ja då är det 20 minus i stallet också, så dom gångerna brukar jag få flirta lite extra med Björn så han släpper in oss i det varma garaget. Nästa gång jag bygger stall ska det vara ordentligt isolerat, ventilerat och uppvärmt. Det ska finnas avlopp, spolspilta med både VARMT OCH KALLT VATTEN (halleluja) och naturligtvis en uppvärmd sadelkammare och ett isolerat och uppvärmt ridhus med oerhört generösa mått. Jag ska bara bli lite miljonär först, vilket jag egentligen skulle kunna bli vilken dag som helst nu då det bara är en trissvinst bort:)
Jag kommer nog anlita någon form av hemhjälp också när jag ändå håller på. Millie drar dagligen fram som en orkan i huset och det ligger skor, stövlar, strumpor, handdukar, mattor, träflisor, leksaker och kottar över hela jävla golvet.

KAOS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s