En episk fail

När hovslagaren var här igår fick jag den briljanta idén att sko av Poppe fram så han blev barfota. Har haft stört mycket problem med styltor på honom varje gång det kommer snö då det tydligen inte finns snösulor i storlek pygmé. Så jag tänkte ju att jag gjorde honom en tjänst. Äntligen skulle han få slippa styltor! Bara det att.. det finns ju ingen snö. Än. Det är med andra ord stenhårt, isigt och knöligt ÖVERALLT. Så stackars Poppe blev så öm i hovarna att han knappt kunde gå. Jag skulle kunna slå mig själv i skallen med en slägga, så jävla idiotisk känner jag mig. Jag vet ju om att han är känslig, vad fan tänkte jag med? Så jag fick vackert ringa hovslagaren som fick komma ut och slå på skorna igen. Ibland får jag helt enkelt en släng av dum inuti huvudet. Undrar om det går att vaccinera sig?

IMG_0972.jpg
Poppe blev nöjd i alla fall. Han står alltid med framhovarna på tröskeln till vindskyddet. Undrar om det är för att han vill komma upp en bit för att han har mindervärdeskomplex eller nåt? Förmodligen.

Birk fick knallblå snösulor så han ser fan inte klok ut XD. Det känns lite som ett estetiskt mord, men dom fyller ju en funktion i alla fall. Man får trösta sig med det.

IMG_1007.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s